Hudpleie og injeksjoner,  Min mening

Botox og Fillere – Hvor går grensen?

Ved jevne mellomrom kan vi lese om denne evige diskusjonen om hvor grensen går når det kommer til unge jenter som går til behandling med bruk av botox og/eller fillere. Hvem har vel ikke fått med seg salongen som i fjor hadde tilbud på filler i leppene rettet mot russen?

Men når det kommer til grensesetting; er det foreldrenes, samfunnet, medias eller behandlers oppgave å sette grenser?

Personlig så mener jeg at behandler har et stort med-ansvar.

Er man over 18 år, beregnes man som voksen, og skal behandles deretter. Personer under 18 år skal ikke ha botox eller fillere – Punktum!

Så er det mange som mener at 20-åringer har så glatt og fin hud så de trenger heller ikke botox eller fillere. Det mener jeg er helt feil! Har hatt kunder i 20-årene med hareskår som har bedt om hjelp. Er det feil av meg å hjelpe da? Hodepine som sitter i pannen, er det feil av meg å sette botox som tar bort smertene?

Det vil alltid være en vurdering som ligger til grunn før en utfører en behandling. Dessverre er det mange behandlere der ute som ikke ser like mye på kundens behov, som på sitt eget behov for økt inntekt, men disse finner vi i alle bransjer. Selv har jeg nektet å utføre behandling med botox og filler på flere kunder, da det iblant rett og slett kan bli for mye.

Så til deg som vurderer behandling med botox og/eller filler:

1)Hør deg rundt på flere klinikker.

2)Ikke tenk på prisen i første omgang, spør etter behandlerens bakgrunn, råd og tips til hvordan få hjelp til det du ønsker å gjøre noe med, er det andre behandlinger enn botox og filler som kan virke?

3)Spør alltid etter komplikasjoner og oppfølging – hvilke rutiner har de?

4)Får du en god kjemi med behandleren, en god magefølelse og føler deg trygg, så gå for den behandleren som anbefales.

Velger du uansett å gå etter pris og tilbud – ja da tenker jeg resultatet blir deretter – billig behandling, billig resultat.

Vær kritisk – Lykke til 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *