Ukategorisert

Friendsgiving

I går var det tid for en herlig tradisjon i vår venne-familie: Friendsgiving! Da samles vi voksne og barn, lager deilig middag sammen, spiser og hygger oss i timesvis! Og på menyen? Kalkun selvfølgelig!

Alle står for hver sin del av middagen, og for en som aldri har vært med oss på dette tidligere, ser det ganske kaotisk ut på kjøkkenet når vi setter igang. Men etter et par timer med det som for oss er helt kontrollert middagsforberedelser, står middagen klar på et lekkert pyntet bord! 

Etter å ha spist en porsjon for mye, er det tid for dessert på toppen! 

Barna leker, voksne skravler, stemningen er top – akkurat slik det skal være på Friendsgiving!

I år var det vår tur å huse denne samlingen, som vi slo sammen med en liten feiring av Tonis bursdag. Kalkun, søtpotetmos, waldorfsalat, appelsinchutney, brunsaus, focaccia, aioli, brus til barn og vin til voksne! Sjokoladekake til dessert. Barna ser film, vi voksne tar litt vin og skravler. 

Barna legges, vi voksne tar litt mer vin og skravler. 

Er det en bedre måte å takke for det vi har?! 

Takk for nok en herlig Friendsgiving! 

PS: bilder i galleriet 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *