Min mening

Melodi Grand Prix 2019

Årets artister i MGP

Lørdag 2.mars braker det løs i Oslo Spektrum, hvor det norske bidraget i Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv skal kåres. I går presenterte NRK årets 10 bidrag og vi kan høre alle låtene i sin helhet på Spotify. Her snakker vi om ukjente og kjente artister som har blitt oppfordret av NRK og MGP-staben til å sende inn sitt bidrag. Flere av dere husker sikkert Erlend Bratland som vant Norske Talenter i 2008, amerikanske Chris Medina som var blant topp 40 i American Idol i 2011 og ble verdenskjent for sin singel «What are Words», og ikke minst Hank von Hell!

Men selv om NRK og MGP her har samlet en spennende bukett med varierte artister, må jeg dessverre si meg enig med både VG og Dagbladet om at selve låtene lett glir inn i glemmeboka. Ikke en eneste låt henger seg på deg og lar deg rive med. Hørte alle låtene ett par ganger i går kveld – og jeg husker ingen av de i dag.

Selv er jeg jo en middels stor fan av MGP og ESC, følger med hvert år, tar gjerne turen til Oslo Spekturm på MGP-finale, finner mine favoritter i god tid og sitter klistret forran skjermen når ESC ruller over skjermen i mai. Og i år skulle ikke være noe unntak, men dagen før den norske finalen, reiser jeg til USA. Og når jeg nå har sett og hørt årets bidrag, gjør det meg absolutt ingenting å sitte på andre siden av kloden! For her går jeg virkelig ikke glipp av noe…Beklager!

Neste helg begynner delfinalene i Sveriges utgave; Melodifestivalen. Og er det noen som virkelig kan MGP, så er det svenskene! Så der kommer jeg til å følge med! Så håper jeg bare at ikke hele Europa kommer til å le av Norges bidrag – for finaleplass i ESC tror jeg vi kan se langt etter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *