Ukategorisert

Navnebror

Navnet på bloggen min, Kommunemannen, tok jeg siden min samboer er kommune-ansatt. Selv har jeg ikke noe forhold til kommuner generelt, men er fornøyd med den kommunen jeg bor i. Jeg har blitt gjort oppmerksom på at Kommunemannen også finnes på Facebook, men da som Kommunemannen Petter Kampli, og dette er ikke meg. Profilen på Facebook tilhører kommune-entusiasten Petter Kampli, som laget seg en profil på facebook for 2 år siden ved navnet Kommunemannen siden han er lidenskapelig interessert i kommuner og har et mål om å besøke alle landets kommuner. Målet hans blir jo noe lettere å oppnå nå i disse tider hvor kommunene slår seg sammen – men masse lykke til Petter med jakten på Norges kommuner – jeg heier på deg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *