Ukategorisert

Paris

For tredje år på rad, dro jeg og Toni sammen med to vennepar av oss på jakt etter julestemning ut i verden. Denne gangen gikk turen til Paris!

Torsdag sjekket vi inn på Hotel Le Clos De Notre Dame – et sjarmerende lite (!!) hotell et steinkast fra den kjente, gotiske katedralen Notre Dame. Hotellet var greit det, men har du klaustrofobi eller noen ekstra kilo rundt hoftene, kan dette hotellet bli en utfordring. Fredag var det perfekt vær for en lang spasertur gjennom gatene i sentrum. Vi gikk gjennom Louvre og opp paradegaten Avenue des Champs-Élysées. I parallelgaten der, finner man butikkene til de store motehusene; Dior, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton og ikke minst min favoritt; Gucci! Den største Gucci-butikken jeg har vært i! Dagen avsluttet med 3-retters middag og show på Moulin Rouge. Middagen var god nok den – vi ble mette. Showet var langt fra den meste danseteknikken jeg har sett, men ønsker man mye naken hud (kun nakne damer vel og merke) og metervis med boa, er dette underholdningen for deg! Her er det ikke spart på kostymer og scenografi! 

Lørdag kom regnet, og hva er vel bedre enn å shoppe på et av byens store kjøpesenter: Galeries Lafayette!? Jo, selvmord! For dette er virkelig det dummeste man kan gjøre på en lørdag, fire uker før jul! Etter 30 minutter tok jeg og Toni taxi til Sacré-Coeur – en stor basilika som ligger på Montmartre. Penere på utsiden enn på innsiden, men gatene nedenfor basilikaen er verdt et besøk! Her finner du virkelig den franske følelsen! 

Etter snegler til lunsj, var det litt shopping utenfor de store sentrene. På kvelden ble middagen inntatt på Firmin le Barbier Bistro ved Eiffeltårnet – en liten restaurant med herlig servering, fantastisk god mat og en rolig atmosfære. Her får du mye mat og god smaker for pengen! 

Kvelden ble avsluttet med en liten tur innom Eiffeltårnet. 

Takk for nok en fantastisk tur!😍

Det eneste som var skuffende, var at det manglet en del julemarkeder, som man kan lese på nett at skal være så flotte og stemningsfulle. Vi fant kun et – ved Louvre. 

Sjekk ut bildene i Galleriet 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *