Hverdagsglede,  Min mening

Tre nøtter til Askepott

Hvem har vel ikke et nostalgisk forhold til den tjekkiske og østtyske julefilmen «Tre nøtter til Askepott» som sendes hver julaften på NRK kl.11.00? Det blir liksom ikke helt det samme uten stemmen til Knut Risan som oversetter alle stemmene i filmen.

Men er det noen andre der ute som kjenner på et lite behov for å ikke nødvendigvis se hele filmen hvert år, kan jeg anbefale en helt fantastisk kortversjon laget av P3morgen! Den MÅ bare ses!

Tolkningen av den berømte filmen, vil nok ikke gi noen pris for beste skuespill, men å se Ronny Brede Aase i rollen som den fryktinngytende stemoren er en fryd for enhver med humoristisk sans! Hans tolkning av karakteren gjøres med en innlevelse og entusiasme som overgår de andre! Markus Neby gjør også en herlig og humoristisk tolkning av prinsen. Selv om Silje Nordnes gjør en god tolkning av Askepott, må jeg nok ærlig innrømme at jeg foretrekker å se henne i gjestestolen i «ESC – Adresse Tel Aviv». Men uansett, denne utgaven av filmen, er blitt en fast juletradisjon! 😊

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *