Hudpleie og injeksjoner

Viktig med hudpleie??

Jeg får ukentlig spørsmål fra nye kunder om det virkelig er nødvendig å pleie huden daglig, om produktene egentlig gir noe effekt. Og jeg svarer alltid med at alt man ønsker å ta vare på, å bevare, bør man pleie.

Huden i ansiktet utsettes for mye i løpet av en dag: produkter, sminke, talg, forurensning, bakterier, UV-stråler, osv. Ser man bort fra UV-strålene, så er det ingenting av disse ytre påkjenningene som er direkte farlig for huden. Huden er tykk og laget slik at den skal tåle mye gjennom sin egen naturlige barriere, men huden vil se raskere grå, sliten og livløs ut dersom man ikke tar vare på den.

Huden er som en genser – når du vasker den jevnlig, vil fargen falme og bli blass dersom du ikke bruker godt vaskemiddel.

Ønsker du å ta vare på huden, styrke den, beskytte den, skape en balanse i huden – da er det utrolig viktig å pleie den daglig med gode hudpleieprodukter! For det er ingen hemmelighet at huden eldres og barrieren svekkes. Så hvorfor ikke hjelpe huden?

Har du et hudpleieprogram hjemme som du er fornøyd med?

Tips om en god og effektiv hudpleieserie?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *