Helse

Sperm-banking

Minner om at det jeg skriver om nå, hendte i februar for 2 år siden.

Jepp, du leste riktig overskrift!
Om 2 dager skal jeg opereres for testikkel-kreft, og legen anbefaler meg å «banke sperm» – altså fryse ned sperm. Dette i tilfelle jeg en dag skulle få lyst på egne barn, men av en eller annen grunn ikke kan få det siden jeg har hatt testikkel-kreft. Selv ønsker jeg ikke egne barn, har heller ikke hatt det ønske i de ti årene jeg har vært i et forhold og ser heller ikke for meg et eget barn i fremtiden.

Det hele foregår egentlig ganske enkelt – man onanerer og spermer i en kopp. Men ulempen er at dette skjer på Rikshospitalet i Oslo, stedet hvor man virkelig ikke har lyst å bedrive slike ting på…

Men leger vet best, og vi bør jo følge deres råd….eller?
Så i morgen skal du få være med til Riksen for sperm-banking!

Fortsettelse følger…

Nyter vinteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *