Helse,  Hverdagsglede

Tusen Takk!

I januar bestemte jeg meg for å bruke bloggen til å fortelle min historie om mitt møte med kreftsykdom. Jeg valgte å blottlegge meg helt, fortelle om alle tanker og sider med sykdommen, og alt jeg har vært gjennom. Planen var at fortellingen skulle offentliggjøres kun i februar, men det viste seg at jeg har så mye på hjertet at det har blitt flere innlegg også gjennom store deler av mars!

Jeg har vært litt skeptisk til å dele så mye, både i redsel for at det skulle bli mye sykdom-snakk og at bloggen skal bli sett på som en kreft-blogg (noe den absolutt ikke er), men også for hvilke tilbakemeldinger jeg ville få av dere lesere. For det siste jeg ønsker med å dele så mye, er å få medlidenhet. Jeg er frisk og har det kjempefint!

Grunnen til at jeg har delt så mye, er absolutt ikke for å få medlidenhet, men for å øke kunnskapen om en lite omtalt diagnose og hvordan det oppleves å stå i en krise. I tillegg har jeg et ønske om at mine innlegg kan være med på å bryte noen barrierer vi menn har når det kommer til å snakke om egen kropp og sykdom.

Tilbakemeldingene jeg har fått både underveis og nå i ettertid, har vært helt fantastiske! Jeg skjønner at jeg har gjort helt rett i å blottlegge meg så mye som jeg har, og at det er noe som mange der ute har tatt til seg. Mange har kommet bort til meg og fortalt at de leser bloggen og synes jeg er tøff som deler så mye. Alle de tilbakemeldingene jeg har fått, har vært positive, og det varmer skikkelig!

Så dagens innlegg er så enkel, men like vel så viktig for meg å få si til dere: Tusen hjertelig takk for alle fantastiske tilbakemeldinger!

Jeg kommer aldri til å slutte å «bjuda på», så vi får se hva som kommer i innleggene videre fremover 😉 Noe som alle mine innlegg har ført til, er at jeg har blitt kontaktet av Kreftkompasset som har egen podkast, med ønske om å lage en episode om meg og det jeg har gått gjennom. Jeg stilte selvfølgelig opp på det, og etter påske vil en podkast-episode om meg bli offentliggjort 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *