Hverdagsglede

Annerledes modell

Jeg har tidligere fortalt hvordan jeg opplevde å få en kreftdiagnose og den påfølgende behandlingen. Som et resultat av å få cellegift, mistet jeg håret. Etter flere uker i sengen, begynte jeg etter hvert å komme til hektene igjen og min første tur ut blant folk, var etter en forespørsel fra Toni. På det tidspunktet jobbet han med UKM – Ungdommens Kulturmønstring. Der skulle de ha flere forskjellige work-shops med varierte temaer. Det ene temaet var drag-sminke, og her syntes da Toni at jeg passet godt inn – som hårløs og derfor lett å sette på en parykk.

Jeg støtter jo alt som er annerledes og «utenfor boksen», så jeg måtte jo si ja til oppdraget!

Foran 15 ungdommer ble jeg gjennom 2-3 timer sminket opp til…..ja, dere ser resultatet! Selv synes jeg det var veldig gøy, og gjør det faktisk gjerne igjen!

Meg med drag-sminke – 2017

Det var Katinka Steensgaard som stod for sminken – ei herlig dame med så varme og gode verdier, så man kan ikke annet enn å like henne! Katinka er medlem av drag-gruppen Princessilicious sammen med 3 menn, og tar på seg oppdrag og gjør show stort sett i Oslo-området.

Princessilicious Foto: Karina Klingen Rønning

Det beste bildet av meg, ble tatt etter at jeg tok av meg parykken og stilte meg foran et fargerikt maleri:

Party Queen

Og selvfølgelig måtte jeg ta i bruk min redning under cellegiften, snap chat med filter, og spille inn en liten video-snutt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *