Reise

Bahamas

Siste stoppested på vårt fantastiske cruise i Karibia, var Nassau på Bahamas. Nassau er hovedstaden og Bahamas største by med sine 260.000 innbyggere. Det gjør byen til en liten og sjarmerende by med små gater og fargerike hus.

Trond og Toni i Nassau, Bahamas

Det er mange strender ved Nassau, men de fleste tilhører hotellene som er bygget på rekke og rad langs strandpromenaden. Her må man betale seg inn for å få tilgang til stranden. Et vennepar av oss betalte 72 dollar pr pers for å komme inn på en strand. Jeg, Toni og Trond fant en liten offentlig strand, ikke den peneste og reneste stranda, men gratis og mer enn bra nok for de 3 timene vi skulle sole og bade.

Jeg og Toni i Nassau

Etter 3 deilige timer på stranden, med bading, GT i glasset, karibisk musikk på høytalere og høylytt lokalbefolkning, begynte vi å rusle tilbake til cruiseskipet. Nok en herlig dag i Karibia var unnagjort, men klokken var bare 13 på dagen så mange timer på cruiset gjenstod 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *