Hverdagsglede

Påsken er over – våren er kommet!

For min del har det alltid vært slik at i påsken får jeg siste dose av snø og ski før våren kommer. Men i år ble det ikke slik – og det var helt greit! Påsken kom sent i år, og våren tidlig. Synes samtidig at jeg har fått nok snø for en stund, så en snø-løs påske var helt innafor for meg. Skiene har jeg ikke rørt denne sesongen i det hele tatt….kanskje dårlig av meg, men har ikke så stor interesse av å gå på ski. Da er heller slalåm min greie.

Is i hagen – Påsken 2019

Så påsken i år ble tilbragt hjemme med Toni, sol, vin, venner, kjøkkenmontering og late dager – helt perfekt påske! I tillegg gjorde jeg et lite kosmetisk inngrep før påske, som satte en liten demper på aktivitetsnivået, men det kommer jeg tilbake til i et senere innlegg 😉

Påskepyntingen er ikke av den kraftigste sorten hjemme hos oss… Vi kjøper gule avskårne blomster og gåsunger – that`s it. Men i år tok jeg litt av – jeg var i Oslo i påsken og kjøpte en påskekylling i sjokolade! 😉 Da ble påskepynten komplett!

Årets påskepynt – Det enkle er ofte det beste

Den desidert morsomste dagen i påsken, var skjærtorsdag! En venn av oss feiret sin 51-årsdag med Bobler & Brunch. Vi var invitert til hageselskap fra kl.13 med grillmat, bobler og leker – og alle var velkommen av stort og smått!
Vi var rundt 20 stk, solen strålte fra skyfri himmel, maten var fantastisk, boblene var berusende herlig, konkurransen var utfordrende og morsom og stemningen var på topp!

Hageselskap

Håper alle dere leserne også har hatt en fantastisk påske og nå nyter våren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *