Helse,  Hverdagsglede,  Reise

Ferie-krise!!

Hvor i verden??

Folkens, nå trenger jeg hjelp!

For første gang på evigheter, har vi ingen reiseplaner til det store Utlandet! Jeg kjenner panikken begynner å ulme!

Jeg liker å oppleve nye ting, reise til steder jeg ikke har vært på før, oppleve ny kultur, se kjente landemerker og bygninger, lære om stedets historie, smake på ny og spennende mat, drikke gode viner. Eneste kravet jeg har, er at jeg føler meg trygg der – at destinasjonen er homo-vennlig. Jeg vil ikke bli steinet eller pisket på grunn av min legning!

Steder jeg har vært, og ikke reiser tilbake til før om noen år:
Amsterdam, Berlin, Praha, Roma, Malta, Malaga, Paris, London, Mykonos, Athen, Sharm El Sheik, Luxor, Tunis, Miami, New York, Orlando, Key West, Bahamas, St. Thomas.

Hvor anbefaler du å reise??
Tar gjerne i mot reisetips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *