Hverdagsglede

Gratulerer med dagen!

Da var det tid for å stryke bunadskjorta, pusse sølv og sko, bake kake og pynte med norske flagg! det legges opp til en festfylt dag med tidlig start, champagnefrokost, 17.mai-tog, russetog, barnelatter, is og deilig festmiddag med venner og familie. Og dagen blir jo ikke akkurat verre når det meldes om strålende sol fra skyfri himmel!

Selv har jeg nordlandsbunad som jeg kjøpte meg for 1,5 år siden. Selv om den ennå trengs litt justering, skal den brukes med stolthet i morgen! Men det er frem til middagen skal inntas. Da kommer dressen på, og det er fordi det kommer til å bli høy glassføring – og det tar seg ikke ut i bunad!

Dagens innlegg blir kort, fordi det eneste jeg nå vil, er å få ønsket dere alle en Riktig God 17.mai-feiring! Gratulerer så mye med dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *