Hverdagsglede,  Min mening,  Reise

Hektiske dager

Er litt treig om dagen med å skriv innlegg til bloggen og dårlig på å være aktiv på instagram, men har det litt hektisk om dagen. Men aldri så hektisk at jeg ikke får med meg Game of Thrones! Og i går var det tid for siste episode i sesong 8 – siste episode ever!
Synd det er over, men det er vel det som fort kan gjøre en vellykket serie enda bedre – at den faktisk har en slutt. Selv om denne serien sluttet helt elendig etter min mening, er det bedre det, enn at det skal bli en av de evigvarende seriene som til slutt ikke har noe handling, bare tull og vås.

Game of Thrones Season 8

Hektiske dager ja. Ikke på grunn av en serie på HBO! Men har jo to jobber – jobber rundt 140% – og det merkes, men liker det! I tillegg til å jobbe litt mye, har jeg jo denne bloggen og insta-kontoen jeg skal følge opp, og som har gitt ringvirkninger. Kreftkompasset gjorde en episode i sin podcast om meg. Velig gøy, og har bare fått gode tilbakemeldinger – det varmer!

Nå har Ung Kreft tatt kontakt og ønsker at jeg overtar deres snap-konto for ett par dager. Så i morgen og på torsdag kan dere følge meg der 🙂
I tillegg har jeg blitt spurt om å delta i et spennende prosjekt på Radiumhospitalet, men siden det ennå er i veldig tidlig stadiet får jeg komme tilbake til det senere 🙂

Til sommeren har jeg fått æren av å være forlover til ei god venninne av meg. Det er en oppgave jeg aldri har hatt før, og gleder meg stort til. Men det følger jo med noen forpliktelser og forventninger, så der er det jo litt jobb å gjøre. Men bare veldig gøy!

Så må jeg få takke for mange gode tips til destinasjoner det er verdt å reise til i forbindelse med ferie. Har sjekket ut flere steder, og gleder meg til ferien kommer! Selv om den kommer seint i år, så kommer den jaggu godt!

Nyt våren og hverandre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *