Ukategorisert

Hva skjer?!

Isabella Löwengrip og datteren blir sminket Foto: Harmoghegseth

Okay, nå kjenner jeg at jeg blir provosert her!
Tittet innom insta som jeg pleier, og skroller meg nedover dagens innlegg. En av favorittene mine, er Harmoghegseth. Et av dagens innlegg fra de, er et bilde av den svenske gründeren, forfatteren, foreleseren og bloggeren Isabella Löwengrip som sitter i sminkestolen. Ved sin side sitter datteren – som blir sminket av en profesjonell sminkør, før hun skal i barnehagen.

Synes vi dette er innafor?

I kommentarfeltet i innlegget til Harmoghegseth kan vi lese at noen tror dette er en spøk, er det karneval i barnehagen, osv – som et forsvar til handlingen på bildet. Men hva slags signaler sender man ved et slikt innlegg? Som Sveriges største blogger burde hun virkelig tenke seg mer om over hva slags signaler hun sender ut til sine følgere.

For en drøy måned siden postet Sofie Elise et innlegg hvor hun tatoverer hår i hodebunnen på grunn av høyt hårfeste bak ørene. Hun fikk slakt for innlegget og ble påminnet om hvilken innflytelse hun har, og hvordan hun gir leserne sine komplekser de ellers aldri hadde hatt. Er det noe forskjell på dette bildet av Isabella og hennes datter?

Det er noe helt annet når datteren stjeler leppestiften fra mors håndveske og stiller seg forran speilet og kliner den utover ansiktet. Eller når venninnene sitter på rommet og sminker hverandre til det ugjenkjennelige. De aller fleste jentene har vel vært innom den perioden i barndommen hvor mammas sminke er veldig interessant.

For hva sier dette bildet oss?

Om en voksen person som Sofie Elise gjør noe med sine komplekser og forteller om det, fører til sosial slakt, hva vil dette føre til?

Jeg venter i spenning, men håper på reaksjoner…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *