Helse,  Hverdagsglede

Podcast om kreft

I februar i år begynte jeg å dele min historie om møtet med kreftsykdom her inne på bloggen. Det førte til mange positive tilbakemeldinger fra dere leserne og at to damer fra Oslo som driver Kreftkompasset tok kontakt og ønsket å lage en episode om meg i deres podcast.

18.mars kom Ida og Lotta fra Kreftkompasset hjem til oss på Kongsvinger og spilte inn det som har vist seg å bli den lengste episoden så langt på deres podkast – Episode 17 Testikkelkreft med Tor-Arne.

Episoden ble offentliggjort lørdag 4.mai og 166 personer har hørt hele episoden i løpet av de to første døgnene!

Jeg kan ikke få sagt det nok mange ganger hvor utrolig takknemlig jeg er for alle tilbakemeldingene jeg har fått fra dere, og hvor snille dere er som deler podcasten med andre gjennom sosiale medier – dette er et viktig tema som fortsatt er tabu-belagt og har mange skjulte sider vi kjenner alt for lite til!

Her finner du siden til Kreftkompasset: https://www.kreftkompasset.no/

Her finner du episoden om meg: https://www.kreftkompasset.no/podkast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *