Helse,  Hverdagsglede,  Matglede,  Reise

Luksusproblem

Det telles ned til ferie!
To uker til på jobb, så inntas feriemodusen med et smell! 😊

På tur til Bodø

Men for en tid jeg er inne i nå!
Sist uke tok vi oss en snar-tur til Hoset utenfor Bodø – hvor jeg er vokst opp. Her bor mine foreldre og min eldste bror med familie. Og i tradisjons tro blir vi møtt av mine strålende foreldre, mammas hjemmebakte godsaker, pappas toner på orgel og/eller gitar og vinkartongen på bordet – kan det bli bedre??
Anledningen for helgeturen var premiere på vikingespillet «Ragnhilds drøm» på Skjærstad. Mange gamle kjente var med og trosset regnværet som regjerte i distriktet gjennom hele helgen. Men med 9 grader i været og våt inn til huden ble dette likevel en flott opplevelse jeg ikke ville vært foruten! 20 år siden sist jeg så teaterstykket, og dette var et herlig gjensyn!

Mammas suksessterte og kanelsnurrer – NAM!

I dag er det sommerfest med jobben, og hva som skjer i Oslo får jeg vite underveis – alltid like gøy! Og festen fortsetter gjennom helgen og Festival Bohem i Øvrebyen. Det gledes stort til å tilbringe helgen sammen med gode venner!

Jeg har en god og trygg jobb innen HMS, men likevel kjenner jeg at jeg mister en del av sykepleien og at jeg savner gode gamle sykepleieroppgaver. Så da jeg sist uke fikk tilbud om fast stilling i hjemmesykepleien, stod jeg med et vanskelig valg forran meg.
Så etter noen runder med meg selv og god støtte fra Toni, valgte jeg å bytte jobb! Så nå blir det tilbake til 2 delt turnus og jobb hver tredje helg – det jeg for 2 år siden sa at jeg aldri skulle tilbake til! 😉 Og forhåpentligvis kan jeg øke tilgjengeligheten i klinikken min!
To arbeidsplasser som vil ha meg i full stilling og venteliste for kundene i hudklinikken min – snakk om luksusproblem! Livet er i grunn litt herlig 😉

Beklager manglende aktivitet her på bloggen, men følg meg gjerne på instagram hvor jeg er mer aktiv. I tillegg snapper jeg en del for KreftSoWhat – så følg oss gjerne der 😊

Ellers så kan jeg jo slenge på at grunnet manglende sommervær her i dette landet, så tilbringes mange kvelder her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *