Hage,  Helse,  Hverdagsglede,  Musikk,  Reise

Sommeren 2019 – Road-trip, familie, Pride, hagefest, bryllup og HV-øvelse!

Da begynner sommeren å gå mot slutten, og det er nesten to måneder siden forrige innlegg! Skjerpings nå!

Sommeren startet veldig bra med 4-dagers road-trip sammen med Toni og mine foreldre. Første stopp var Tjøme og middag på Verdens Ende. Dag 2 gikk til Arendal og deilig drikke på bryggen før vi dro videre innom Kristiansand. Før vi til slutt endte opp i Lindesnes. En knallfin tur med godt vær og hyggelig reisefølge!

Verdens Ende, Arendal, Kristiansand og Lindesnes Fyr

Foto: Tor-Arne

Etter road-trip bar det tilbake til Kristiansand. Der samlet vi hele min familie for 4 dagers familieferie. Det er ikke alltid like lurt å samle hele familien, dersom man ønsker å beholde familieidyllen. Blod er ikke alltid tykkere enn vann, vi er forskjellig og velger ikke familien vår selv – slik er livet.

Hjemme igjen etter familieferien, var det bare å pakke kofferten på nytt og sette fart mot Stockholm og Pride! Tror ikke det er noe som gjør meg mer glad og lykkelig som når så mange mennesker møtes. Forskjellig bakgrunn, meninger, lyster, personligheter samlet på ett og samme sted – med ett felles mål – Love is Love! Her er du alltid velkommen akkurat som du er!

Klar for Pride!

Etter Pride var det bare å vaske av seg all glitter og glamour, og komme seg hjem og gjøre huset og hagen klar får vår tradisjonelle Hagefest! Da samler vi nære og kjære til en kveld med god mat, høy glassføring og vakker musikk fra en lokal artist. En herlig tradisjon!
Og ekstra gøy i år da venner fra Oslo og Bergen tok turen! Da ble cruise-gjengen fra i vår samlet igjen 🙂

Trude, Trond, Odd, Bjørn, Tor-Arne og Toni

Foto: Øystein Kvamsdal

Dagen etter Hagefesten var vi klare for ny hagefest. Da feiret vi ene kusinen til Toni, som hadde giftet seg og invitert til stor fest! På grunn av skikkelig regnvær, ble feiringen tatt i telt – som absolutt ikke satte noen demper på stemningen!

Bryllupsfest

Foto: Tor-Arne

Etter endt sommerferie måtte vi faktisk pakke kofferten på nytt – eller rettere sagt, pakke sekken. Da var det tid for 4 dagers øvelse i Heimevernet! På ingen måte min favorittsyssel, men må man så må man. For min del var det 4 dager med samband, sjokolade, hyggelig bekjentskap og krigsleking. Ett år til neste gang…

Klar for gass-bua
Foto: Tor-Arne


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *