Hage,  Helse,  Hverdagsglede,  Reise

Året som gikk!

Årets siste dag!
2019 har for meg vært et veldig spennende år med mange utfordringer, reiser, gleder og nye bekjentskaper. Tenkte se litt tilbake på noe av det jeg har opplevd.

I slutten av 2018 begynte jeg å skrive denne bloggen, og i januar 2019 delte jeg noen ganske private innlegg om mitt møte med kreft to år tidligere. Responsen ble overveldende!
Jeg ble møtt av kjente og ukjente på jobb, på kafe, på butikken, i gata – som alle kom med positiv tilbakemelding på min åpenhet. Disse innleggene ble snappet opp av to kreftsykepleiere i Oslo som hadde startet en nettside og podcast – de kalte seg for Kreftkompasset, og ville ha meg med i deres podkast. Det sa jeg selvsagt ja til, og i midten av mars kom de hjem til oss for å spille inn en episode om meg.
I august ble jeg oppringt av en journalist i NRK som skulle lage en reportasje om testikkelprotese. Journalisten hadde kommet over podcasten om meg og min blogg, og ville intervjue meg til et innslag på Dagsrevyen. I slutten av august ble innspillingen med NRK gjennomført i hagen vår, og et par uker senere ble innslaget vist på TV.
Senere på høsten ble jeg igjen kontaktet av Kreftkompasset som da hjalp et firma til å skaffe modeller til en reklamekampanje rettet mot apotek i hele landet. De ville at jeg skulle være en av seks deltakere, og før jeg visste ord av det, var jeg på fotoshoot i Oslo. Kampanjen kommer ila 2020.
Lokalavisaen Glåmdalen snappet opp at jeg hadde en blogg og vært på NRK, og ville ha en artikkel om meg. Så i oktober fortalte jeg litt om mitt møte med kreft og samtidig reklamerte for en perleworkshop jeg og en tidligere kollega skulle holde 2.november. Både artikkelen og workshopen ble veldig godt mottatt!

Det har blitt noen fantastiske reiser gjennom året. Den første reisen, ble også den lengste: cruise i Karibien! En herlig vennegjeng på 6 stk tok en 10dagers ferietur sammen i mars, og hadde en helt fantastisk ferie! Miami, Bahamas og St.Thomas var noen av stoppestedene.
Cruise-gjengen møttes igjen i mai, men da i vakre Bergen!
I slutten av juni var vi i hjembygda mi, Misvær og Skjærstad, hvor vi så Ragnhilds Drøm – en vikingesaga spilt på utescene. Og i slutten av juli var det road-trip med foreldrene mine – det herlige Sørlandet skulle oppleves gjennom bilen – før en weekend i Stockholm med gode venner og feiring av Pride! 🏳️‍🌈 Høsten startet med en venne-weekend på Brimi Sæter, før årets siste reise var i oktober og gikk til Riga for å feire 40-årsdagen til ei venninne – nok en veldig bra weekend!

Reiser i 2019

Ellers har jeg vært med på mye annet spennende og givende gjennom det siste året! Jeg har vært forlover til min gode venninne Lene, jeg har operert øyelokkene mine (som jeg har tenkt på i lengre tid), deltatt på Romerikets Råeste – 10km hinderløype med 100 hindre, vært med på fødsel, byttet jobb, hudklinikken min øker i vekst, oppussingsprosjekter hjemme har gitt oss nytt bad og utleiehybler i kjelleren, begynt med klatring, snappet for UngKreft og KreftSoWhat, vært en uke på HV-øvelse og hatt flere morsomme helger i Oslo med gode venner!

Litt fra årets begivenheter

Alt i alt må jeg si at 2019 har vært en helt fantastisk fint år! Vil sende ut en stor takk til alle dere som har støttet meg og vært med på veien – uten dere hadde jeg ikke vært der jeg er idag ❤️

Håper 2020 blir et like bra og spennende år! Ønsker alle dere et Riktig Godt Nytt År!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *