Helse,  Hverdagsglede

Ny jobb – ny hverdag

Nå har det gått 2,5 måned siden jeg byttet jobb. Etter å ha jobbet med lovverk, kursing, vaksiner, støttesamtaler, HMS og helseundersøkelser i 3 år, valgte jeg å gå tilbake til eldreomsorgen – hvor jeg startet for 18 år siden. Årsaken til jobb-bytte var at jeg begynte å kjenne et savn til å ha pasient-kontakt og å jobbe med sykepleier-oppgaver.
Tross anbefalinger om å ikke ta jobben på HDO (heldøgnsbemannet omsorgsbolig for eldre) grunnet negative rykter om dårlig arbeidsmiljø og arbeidsforhold, valgte jeg å ta utfordringen – og jeg har ennå ikke angret et sekund på det! Det er så gøy å være tilbake i sykepleie og få jobbe med eldre.
Ang dårlig arbeidsmiljø så har avdelingen jobbet mer konkret med utfordringene de siste årene, med gode resultater. Det gjenstår fortsatt en del arbeid, men vi jobber alle sammen mot et felles mål. Selv er jeg med i flere team som skal jobbe med og sikre gode rutiner og utbedring av kvalitetssystemet. Så på den måten er jeg med på å bygge opp avdelingen – og det er veldig gøy og spennende!
Ulempen med å ha gått tilbake til helsevesenet, er turnusarbeid. Men jeg har to-delt turnus, som vil si at jeg jobb kun dagvakter og kveldsvakter, og det gjør meg absolutt ingenting! I tillegg jobber jeg hver 3.helg, som heller ikke er så veldig gøy, men så langt går også det helt fint. Det setter jo noen begrensninger for hva jeg får vært med på av helgeaktiviteter, men slik er det bare.
I tillegg til 70% fast stilling på HDO driver jeg hudklinikk. Der er jeg ca 40%, så litt over full stilling har jeg tilsammen, men jeg jobber aldri mer enn 8 timer om dagen, og bare det er veldig stor endring fra tidligere. Da gikk jeg fra den ene jobben til den andre, og kom hjem sent om kvelden etter 10-12 timers arbeidsdag – mandag til fredag. Men ikke nå lengre – nå har jeg fritid og får hentet meg inn mellom arbeidsøktene.
Så alt i alt må jeg si at jeg er svært fornøyd med dagens arbeidssituasjon 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *