Helse,  Hverdagsglede,  Min mening

Slanking, supersalg og Viagra!

Starter med å ønske alle dere et riktig god nytt år!! 2020 – et år som kommer til å huskes som et bra år, ikke bare fordi det er morsomt å skrive 2020! 😉

Nytt år, nye muligheter – og ny bombing av tilbud og reklame på ting vi ikke visste vi trengte! Hver dag nå sletter jeg mellom 10-15 mail som omhandler reklame for slanking – Slankepillen for deg som sliter med vekta, hvordan holde på sommerkroppen hele året, slank bort juleribba, slanking kan være kjempeenkelt.
Eller om alle varene som nå selges for opptil 70% – duftlys med julens lukter, nisse på 1,5meter, sengetøy som ikke er trendy lengre, pynteputer med vakre reinsdyr.

Egentlig så er det ikke rart at mange sliter med selvbilde og synet på sin egen kropp. Hadde jeg vært 20 år nå og fått så mye tilbud om slanking, hadde jeg garantert stått forran speilet og sett på meg selv – tja, hadde jo ikke vært dumt å bli litt slank da..! Man blir fort litt skrudd i hodet!

Så er det veldig mange fra land-langt-vekk-ifra som er helt sikre på at jeg har ereksjonsproblemer og sliter med å holde ut i sengehalmen, så tilbudene på hvordan jeg kan øke lysten, prestasjonen og musklene samtidig med kun 1 pille om dagen, er betraktelig mange flere nå etter at jeg rundet 35! Men vet de i tillegg til min alder, at jeg er operert i testiklene pga sykdom – er det derfor de er sikre på at jeg har slike utfordringer? Men jeg skjønner jo såpass at det ikke stemmer, for når de skriver at jeg med denne ene pillen om dagen ikke lengre kommer til å ha problemer med å tilfredsstille dama mi – ja da skjønner jeg de har driti på draget! 😂

Håper dere alle har hatt en strålende jul- og nyttårsfeiring, og er nå godt i gang med hverdagen! 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *