Hverdagsglede,  Musikk

Eurovision Norway

Ulrikke Brandstorp fremfører «Attention» under MGP-finalen 2020

I 2017 så Eurovision Norway dagens lys på Facebook – ESC fan-klubb. Gjennom mye jobb av klubbens få pådrivere og et godt og nært samarbeid med kommunikasjonsavdelingen i NRK, har klubben gått fra 300 tilhengere til over 14.000 og er nå Norges største ESC fan-klubb. Under MGP (Melodi Grand Prix) 2020 fikk de fem som driver klubben informasjon om hvilke artister som skulle delta før det ble offentliggjort, de fikk være tilstede på delfinalene og finalen, og fikk intervjue alle artistene etter tilrettelegging av NRK. Og etter planen skulle de også dekke den internasjonale finalen, Eurovision Song Contest, som skulle arrangeres i Rotterdam. Med andre ord, klubbens pådrivere er med der det skjer!

Grunnet så stor økning i interessen rundt MGP og ESC, og stor økning i følgere, ble det mye jobb på de fem ildsjelene. Derfor har de nå bestemt seg for å utvide og søkte etter flere fans av MGP/ESC til å være med å drive klubben opp og frem. Og gjett hvem som har fått æren av å være en del av den flotte gjengen?! JEG!!!

Jeg er nå skribent og det de kaller for «allrounder» for Eurovision Norway – jeg blir litt som poteten, skal brukes overalt. Jeg er med å skriver artikler til nettsiden www.eurovision-norway.com og administrator av facebook-siden. Etter hvert er det snakk om intervjuer og live-sendinger – tiden vil vise hva jeg kan brukes til. Gleder meg værtfall enormt til å møte gjengen og komme igang! Eller, jeg har jo allerede startet litt. Mitt første innlegg på nettsiden ble publisert i går 🙂 GØY!

Sjekk ut hjemmesiden:

https://eurovision-norway.com/

Og husk å følg oss på facebook og instagram! I tillegg finner du oss også på youtube 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *