Ukategorisert

Trude Drevland

For ett år siden fikk jeg æren av å bli kjent med tidligere Høyre-politiker Trude Drevland (71). For det er det virkelig, en ære! Etter å ha blitt kjent med denne sterke dama, hørt hennes historie fra hennes ståsted, høre hennes fortellinger fra både oppvekst, utdanning, familieliv og ikke minst politikk, ja da kan man ikke annet enn å ta av seg hatten. Alt hun har vært gjennom, av både opp- og nedturer, står denne dama frem i dag sterkere enn noen gang! Men nå skal jeg ikke sitte her og se bakover, men fremover!

I forrige uke ble det kjent at Trude har blitt utnevnt som leder av Rådet for et aldersvennlig Norge, og det av Regjeringen. Her skal hun sammen med ressurssterke personer fra Pensjonistforbundet, NHO, Frivillighet Norge, KS, Husbanken og NOVA, minne kommuner, fylkeskommuner, organisasjoner og næringsliv om å jobbe med å gjøre Norge til et mer aldersvennlig land! Det er ikke snakk om at det norske samfunnet ikke er aldersvennlig, men at det er et område vi må ha fokus på videre, og som Trude selv sier; Eldre mennesker er så mye mer enn bare omsorg og pensjon!

Ønsker med dette å Gratulere Trude så mye med den nye stillingen! Masse lykke til, tviler ikke på at du kommer til å gjøre en fantastisk innsats!😍 Innlegget er postet etter godkjenning fra Trude Drevland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *