Ukategorisert

Tabubelagt tema i fokus!

I går på Søndagsrevyen tok NRK-journalisten Silje-Lisette opp et viktig tema – protese etter testikkelkreft. Nok et tema som er tabubelagt, som ingen snakker om og få vet noe om – selv om testikkelkreft anses som en vanlig kreftsykdom blant menn.

Etter å ha hørt min historie om møte med testikkelkreft gjennom podcasten til Kreftkompasset og lest innleggene mine om temaet her i bloggen, tok Silje-Lisette kontakt med meg og ville ha meg med i en reportasje. Hun og kameramannen Jan Kenneth kom på besøk og tok et intervju i hagen vår. Resultatet og selve reportasjen kan du se her:

Søndagsrevyen på NRK 22.september

Det var et veldig hyggelig besøk fra NRK jeg hadde, og i tillegg til å være takknemlig for at jeg fikk være med, er jeg også takknemlig for at Silje-Lisette tar opp temaet i dagslys! Slikt liker jeg👍🏼

I tillegg til reportasjen, ble det laget en nettsak om temaet. Den kan du lese inne på NRK sin nettside.

Tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg har fått, setter SÅ stor pris på det! Jeg synes det er viktig å skape åpenhet rundt tabubelagte temaer og kommer derfor til å fortsette å snakke åpent og ærlig 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *